Shihan Kugyo Menkyo Γιώργος Γεωργίου

Το 1990 ο Γιώργος Γεωργίου γίνεται ιδρυτής και πρόεδρος του πρώτου συλλόγου διδαχής του Ninjutsu

Γιώργος Γεωργίου και το Ninjutsu

Ο Γιώργος Γεωργίου γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου στις 28 Μαϊου 1971. Το 1974 την περίοδο του πολέμου στο νησί, ήρθε στην Ελλάδα. Γνώρισε τον αθλητισμό (στίβο) στην ηλικία των 8 ετών και μέχρι την ηλικία των 15 χρόνων είχε λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες, όπου είχε διακριθεί πολλές φορές. Στην ηλικία των 15 χρόνων γνώρισε τις πολεμικές τέχνες Judo και Full Contact Karate, τον κέρδισε όμως το Νinjutsu

Από το 1991 έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια (Tai Kai) του Hatsumi Sensei στην Ευρώπη, Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Έχει ταξιδέψει έως τώρα 40 φορές στην Ιαπωνία. Εκεί εκπαιδεύεται στο Hombu Dojo του Hatsumi Sensei με τον ίδιο αλλά και με όλους τους Ιαπωνέζους υψηλόβαθμους προσωπικούς μαθητές του.

Στην ηλικία των 20 χρόνων γίνεται ο μικρότερος κάτοχος μαύρης ζώνης (SHODAN) και σαν δάσκαλος στην Ελλάδα το 1990 ιδρύει τον "Ηράκλειο σύλλογο πολεμικών τεχνών", τον πρώτο αναγνωρισμένο Σύλλογο διδαχής του Ninjutsu, όπου διδάσκει το Ninjutsu

Συνέντευξη για το περιοδικό "Μονοπάτι για τις Πολεμικές Τέχνες"

Προσωπικός μαθητής του Peter King (Shihan 10 Dan, τότε), ταξίδευε πολλές φορές - και δύο φορές τον μήνα - προκειμένου να εκπαιδευτεί μαζί του στην Αγγλία. Έλαβε απο τον Peter King το 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Dan. Στην ηλικία των 25 ετών, μετά απο την επιτυχή εξέταση "Saki", λαμβάνει το 5ο Dan από τον Soke Hatsumi Sensei και γίνεται ο πρώτος στην Ελλάδα, και μικρότερος σε ηλικία Shidoshi (5o Dan).

Στην ηλικία των 27 παίρνει το 6ο Dan και η πορεία συνεχίζεται. Στην ηλικία των 35 (δηλαδή 10 χρόνια μετά το 5ο dan, χρόνος απόλυτα φυσιολογικός για την κατάκτηση τόσο μεγάλου βαθμού) λαμβάνει απο τον ίδιο τον Hatsumi Sensei το 10ο Dan και γίνεται Shihan του Ninjutsu

To 2008 παίρνει το Chigyo Menkyo από τον Hatsumi Sensei.
To 2009 παίρνει το Suigyo Menkyo από τον Hatsumi Sensei.
Το 2010 παίρνει το Kugyo Menkyo από τον Hatsumi Sensei.

Ο Γιώργος Γεωργίου και το Judo

Ο Γιώργος Γεωργίου κατέχει Δίπλωμα προπονητού Judo από την Γ.Γ. Αθλητισμού και την ομοσπονδία Judo Ελλάδος, καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως Δάσκαλος. Ο Γιώργος Γεωργίου βρέθηκε αρκετές φορές στο Λύκνο του Judo στην Ιαπωνία στο Kodokan, και είναι μέλος του Kodokan Judo Japan. 

Ο Γιώργιος Γεωργίου και η I.B.A

Η International Bodyguard Association ιδρύθηκε στο Παρίσι τον Δεκέμβριο του 1957 από τον Lucien Victor Ott, Βετεράνο Λεγεωνάριο. Ο παππούς του σκοτώθηκε στον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο διακριθείς στις μάχες, ο πατέρας του, εξαίσιος στρατιωτικός, άνηκε στην elite των στρατευμάτων. Ο Lucien κατατάκτηκε στην Λεγεώνα των Ξένων, όπου προσφέρθηκε εθελοντικά να υπηρετήσει στην Ινδοκίνα. Ήταν ένας από τους γενναίους εθελοντές που έπεσαν με αλεξίπτωτο στην Dien Bien Phu, όπου τραυματίστηκε και συνελλήφθη αργότερα σαν μέλος του Γαλλικού στρατού, και ενώ υπηρετούσε στην Αλγερία ίδρυσε την I.B.A. κάτω από την εποπτεία του στρατηγού de Monssabert. Η μέθοδος του Lucien για την μοντέρνα Σωματοφυλακή, διδάχτηκε και χρησιμοποιήθηκε σε Βασιλική, Προεδρική, Διπλωματική φρουρά, Αστυνομία και στρατό ανά τον κόσμο. 

Ο Γιώργος Γεωργίου στην ηλικία των 20 ετών και για 10 χρόνια ασχολείται με την σωματοφυλακή και την αντιτρομοκρατεία. Γίνεται μέλος της I.B.A. (International Bodyguards Association). Επισκεπτεται την Αγγλία και χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης πάμπολλες φορές για εκπαίδευση που περιελάμβανε εκρηκτικά, τακτικές αντιτρομοκρατικού πολέμου, εκπαίδευση σε κάθε είδους όπλου, εκπαίδευση "snipper" (ελεύθερος σκοπευτής), πρώτων βοηθειών, αμυντική/επίθετική οδήγηση, ηλεκτρονικών μέσων παρακολούθηση, άοπλη μάχη, εμπλοκή με τρομοκράτες σε ειδικές καταστάσεις κ.α. Απο τον αρχηγό της οργάνωσης Βαρόνο James Short, λαμβάνει τους τίτλους του Instructor, National Organiser και National Director Of Greece. Το 1997 αποκτά την ασημένια ασπίδα εκπαιδευτού της οργάνωσης - τίτλο που μόνο λίγα άτομα στον κόσμο κατέχουν, με πάνω απο 4000 ώρες εκπαίδευση. Έχει φυλάξει προέδρους και πρωθυπουργούς κρατών στο εξωτερικό, έχει διοργανώσει σεμινάρια σωματοφυλακής και έχει εκπαιδεύσει σε όλη την Ευρώπη στρατό και αστυνομία.